Oplossingen voor een jongere huid

Je krijgt een natuurlijke totaalaanpak. Dus niet alleen rimpels óf verslapping óf vlekjes óf couperose. Je krijgt in totaal een (veel) beter huidbeeld en een gezondere huid. Een natuurlijke make-over! Met een vooraf bepaald persoonlijk behandeltraject behaal je meetbare resultaten. Je blijft jezelf, maar dan jonger. Uiteraard krijg je vooraf een prijsopgave. Dat betekent: geen financiële verrassingen achteraf!

Naar Natuurlijke Huidverjonging >>

Een einde aan (over)beharing. Gegarandeerd!

Onze ontharingsexperts (meer dan 10 jaar ervaring!) geven je een persoonlijk advies. Maar bieden je ook intensieve begeleiding in de eerste, lastige fase. Bijvoorbeeld als je moet stoppen met plukken met een pincet. Voor gezichtsontharing is vaak vergoeding via je aanvullende zorgverzekeraar mogelijk. Maar ook voor ontharing van bijv. rug of benen ben je aan het juiste adres. Met onze ruim 10 jaar ervaring, gekoppeld aan de allerbeste apparatuur, durven wij je in bepaalde gevallen zelfs resultaat te garanderen! Vraag naar onze voorwaarden.

Naar Definitief Ontharen >>

Totaalaanpak van jouw acne of probleemhuid

Een nauwkeurige huidmeting met de Mac Huidscan geeft de werkelijke oorzaken van jouw probleemhuid weer. Door onze aanpak van buiten én van binnen, komt een gave huid ook voor jou binnen handbereik! Afhankelijk van je voorgeschiedenis, stelt de huidspecialist een persoonlijk behandelplanvoor je samen. Voor de behandeling van acne kun je in aanmerking komen voor een vergoeding via de aanvullende zorgverzekering. Verzorgings- en leefstijladviezen maken onlosmakelijk deel uit van jouw persoonlijke behandelplan.

Naar Aanpak Probleemhuid >>
 

Gratis eBook 'Laat je huid in 5 stappen stralen!'
 
Voor- en achternaam *
E-mailadres *
* Verplicht

Wij hebben ook een hekel aan spam. Je gegevens zijn veilig.

Onze vestigingen

Helemaal Huid Soest
Soesterbergsestraat 61-2
3768 EB Soest

Maandag  Gesloten
Dinsdag :  09.30 - 17.30 uur
Woensdag   09.30 - 17.30 uur* 
Donderdag :  13.00 - 21.00 uur
Vrijdag :  09.30 - 17.30 uur
Zaterdag : Gesloten
Zondag : Gesloten
* In de avond geopend op afspraak

Helemaal Huid Amsterdam IJburg
Jaap Speyerstraat 2
1087 MK Amsterdam

Maandag Gesloten
Dinsdag :  10.00 - 19.00 uur *
Woensdag   09.30 - 13.30 uur 
Donderdag :  09.30 - 17.30 uur
Vrijdag : 09.00 - 21.00 uur
Zaterdag : 10.00 - 17.00 uur
Zondag : Gesloten
* In de avond geopend op afspraak